Πέμπτη, Ιουνίου 12, 2008

Όπου γάμος και χαρά...

η Βασίλω πρώτη. Γιατί φυσικά, μόνο αυτός ήταν "θεός" (όταν βεβαίως αποφάσιζε να παίξει μπάλα, γιατί γενικά σνόμπαρε - έτσι κάνουν άλλωστε όλοι οι "παικταράδες"), αφού όπως λέει "Τους είχατε κάνει θεούς. Τους φουσκώσατε τα μυαλά όταν λέγατε ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από το 2004". Και για να δείξει για μια ακόμα φορά την αντιπάθειά του στο Γερμανό, λέει παρακάτω: "Με αυτόν τον προπονητή τι να κάνουμε; Το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η ισοπαλία. Μην μπει κανένα γκολ στο παιχνίδι και του χαλάσει τη συνταγή". Χμμμ, τότε, το 2004 μάλλον άλλον είχε ο Βασιλάκης για προπονητή.

Βασιλάκη-φωτεινέ παντογνώστη, στραβά αρμενίζεις. Άλλο η κριτική (εκ του ασφαλούς πάντοτε βεβαίως βεβαίως) και άλλο η εμπάθεια. Τραγική η προχθεσινή εμφάνιση, τραγικές και οι επιλογές του Οττο (που πρέπει να ξεκολλήσει λίγο) αλλά τραγική και η ισοπεδωτική σου ερμηνεία των γεγονότων. (Ξανά)μπήκες στη βλακ-list μου. Όπως τότε, που ο φίλος adamo έγραφε "Ν'αγιάσει το στόμα σου" (όταν o φωτεινός παντογνώστης καταφέρονταν εναντίον του Ντέμη).

3 σχόλια:

  1. Εγώ συμπαθώ οποιονδήποτε αποδομεί τον Ντέμη. Και ο Τσάρτας είναι ο καλύτερος σε αυτό. Από την άλλη βέβαια ξεχνάει ο Τσάρτας πως όταν έβαλε το τελευταίο γκολ με την Εθνική (Ουκρανία - Ελλάδα 1-1) προπονιόταν με το Θρασύβουλο γιατί δεν είχε ομάδα και αυτός ο προπονητής, όχι μόνο τον έπαιρνε, αλλά τον θεωρούσε και τη χρυσή αλλαγή του.

    Ο Τσάρτας έχει πει από μόνος του γιατί αντιπαθεί το Ρεχάγκελ, ήδη από τον τρίτο-τέταρτο αγώνα στο Euro 2004: Γιατί του είπε πως δεν παίζει άμυνα.

    Κανένας δεν βλέπει εύκολα τις δικές του ατέλειες και δεν του αρέσει όταν τις υποδεικνύουν οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή